Familienet is een mooie aanvulling

Sandra van der Geer – Dagbestedingscoach Palet Welzijn De Morgenster

”Voor ons is Familienet een mooie aanvulling. Goed dat we gemaild werden met het aanbod van 4 maanden gratis.

Op dat moment hadden we er zelf  nog niet bij stilgestaan. Ik kende het programma wel, aangezien ik ook op Domus heb gewerkt van WelThuis.

Maar toen we er zo over nadachten dachten we dat het de familie kon helpen om een beeld te krijgen van wat er nu zoal gebeurt in De Morgenster. Op dat moment mochten zij natuurlijk ook niet eens het huis in dus konden we ons voorstellen dat dat toch wel belangrijk voor hen was.

Toen het programma eenmaal geïnstalleerd was, bleek het zelfs ook nog haalbaar voor zowel verzorging als welzijnsassistenten om met bewoners dingen op hun persoonlijke pagina te zetten en uit te wisselen met familie. Ook erg leuk en dat had ik in eerste instantie niet verwacht.

Dat laatste loopt nu dan wat minder, maar ik merk dat familie het toch prettig vindt om op  de hoogte gehouden te worden. Nu met name dan via de groepsberichten.

Aangezien we nog steeds een rare tijd hebben en niet precies weten wat we kunnen verwachten, hebben we besloten het abonnement te verlengen. We kunnen nu op dezelfde manier verder gaan zoals we de afgelopen maanden gewend zijn. Familie gaat er nu ook steeds meer gebruik van maken. Leuk om te zien!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: