Familienet sponsort concerten met gezelligheidsgarantie

De musici van Stichting Appeltaartconcerten spelen mooie concerten met klassieke muziek. Ze treden op in grote delen van het land, in verzorgings- en verpleeghuizen, wijktheaters en buurthuizen. Familie is altijd welkom. In de pauze of na afloop is er altijd…appeltaart!

Vanwege het coronavirus kunnen er nu geen live-Appeltaartconcerten plaatsvinden. De professionele musici hebben als alternatief vijf Appeltaartconcerten op video opgenomen. Familienet vindt dit een prachtig initiatief en heeft de video-opnamen van de concerten mede mogelijk gemaakt.

Met de video’s kan iedereen in deze coronatijd hopelijk toch genieten van de klassieke muziek.

Samen luisteren naar live-concerten is uiteraard nog veel gezelliger en intiemer, maar hopelijk kunnen deze video’s toch zorgen voor enige bijzondere momenten.

Appeltaartconcerten hebben altijd een warme sfeer, onder andere door de appeltaart die geserveerd wordt. Dat sociale aspect kan Stichting Appeltaartconcerten nu helaas niet helpen organiseren. Het is natuurlijk erg leuk als u zelf de appeltaart bestelt of laat bakken, zodat er na het video-concert ook appeltaart is. Je kunt de vijf video’s bekijken via de website: www.appeltaartconcerten.nl/video.

Meer informatie vind je op www.appeltaartconcerten.nl
Laat je ons en de Stichting Appeltaartconcerten weten wat
je van de concerten vond?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: